Çakır, Toroslar’daydı!




Tarih: 2 Ağustos 2023 Çarşamba 17:45

Gizem Tokkuzun

CHP’li Hasan Ufuk Çakır, Toroslar ilçesinde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Cumhuriyet Halk Partisi Mersin Milletvekili Hasan Ufuk Çakır, Mersin Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği Başkanı Veysel Sarı ile Yönetimi'ni ziyaret ekibini ziyaret ederek güne başladı.

"Bugün hiç durmadık"

Ardından Toroslar'da bir dizi ziyaret gerçekleştiren Çakır, "Çavuşlu Muhtarımız Halil İbrahim Soysal ve Buluklu Muhtarı Veli Dere'yi makamında ziyaret ettik. Daha sonra Çavuşlu Köyü'nden Tahir Aslantaş ağabeyimizi ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Ardından Toroslar İlçe Örgütü'ne uğrayıp oradan Kerimler Köyü'ne geçtik. Bugün hiç durmadık. Ziraat Odası Başkanımız Musa Yılmaz ile bir araya geldik. Durmadan devam edip Korucular, Doruklu, Çandır Köyü ve Ayvagediği'nde esnafı, vatandaşımızı ve kahvelerimizi ziyaret ettik. Havalarımız sıcak evet ama hemşehrimiz, köylülerimiz daha sıcak" açıklamalarına yer verdi.


Etiket: hasan ufuk çakır, toroslar, ziyaret


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA