Yeni MİY, Sakaryaspor’la Karşılaşıyor!




Tarih: 3 Ağustos 2023 Perşembe 11:25

Gizem Tokkuzun

Bolu’da kamp sürecini sürdüren Yeni Mersin İdman Yurdu ile Sakaryaspor, bugün saat 18.00’de hazırlık maçına çıkacak.

Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 1. Grup mücadelesini 'şampiyonlukla' noktalayan ve 2023-2024 sezonu için TFF 2. Lig Beyaz Grup hazırlıklarına başlayan Yeni Mersin İdman Yurdu, Bolu'da kamp sürecine girmişti. Kamp sürecine devam eden kırmızı-lacivertli takım, hazırlık maçlarına başladı.

Saatler sonra sahadalar!

2023-2024 sezonunda TFF 1. Lig'inde mücadele edecek olan Sakaryaspor'un da Bolu'da antrenmanlarını sürdürdüğü açıklandı. Yeşil-siyahlı takım, Ağustos ayına Şanlıurfaspor'la hazırlık maçı yaparak başladı. Maçı 2-1'lik skorla önde tamamlayan Sakaryaspor, dün Aliağa Spor Kulübü'yle hazırlık maçı yaptı. Maçı 0-0'lık beraberlikle tamamlayan Sakarya temsilcisinin bugün ise Yeni Mersin İdman Yurdu'yla hazırlık maçına çıkacağı bildirildi. Kırmızı-lacivertli takım ile yeşil-siyahlı takımın hazırlık maçının bugün saat 18.00'de Von Resort Hotel Sahası'nda oynanacağı açıklandı.


Etiket: yeni mersin idman yurdu, sakaryaspor, hazırlık maçı, bolu, mersin


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA