Çukurova’da mutluluk günleri başladı




Tarih: 3 Ağustos 2023 Perşembe 13:09

İHA

Adana Çukurova Belediyesi “Mutluluk Günleri” projesiyle gündelik yaşamın içerisinde, eğlence ve dansla vatandaşların için etkinlikler düzenlemeye başladı. Çukurovalıların yoğun olarak bulunduğu alanlarda Tesisler Müdürlüğü ekipleri, eğlence ve aktiviteler hazırlayarak keyifli saatler yaşatıyor.

Çukurova Belediyesi, “Her şeye rağmen gülümse” sloganıyla harekete geçerek, “Çukurova Mutluluk Günleri” etkinlikleri düzenlemeye başladı. Bu proje çerçevesinde Tesisler Müdürlüğü ilçede halkın yoğun olarak bulunduğu noktalarda, müzik ve dansların olduğu, halk oyunları ekipleri ile çeşitli branşlarda dansçılardan oluşan gruplarla, DJ müziği eşliğinde eğlence dolu saatler yaşatıyor. Vatandaşların ilgi gösterdiği, çevredeki esnafın yüzünün güldüğü projenin ilki Toros Mahallesi Kapalı Semt Pazarı’nda gerçekleşti.

Stant açarak ev bütçelerine destek olmaya çalışan ve çoğu kadınlardan oluşan küçük esnaf, karşılarında Çukurova Belediyesi Halk oyunları ekibiyle dans kurslarında eğitim alan kursiyerleri görünce önce şaşırdı. Pazar yerinde bir anda çalan müzikle oynamaya ve dans etmeye başlayan ekipleri karşılarında bulan vatandaşlar, kısa zamanda eğlenceye ayak uydurarak keyifli saatler yaşamaya başladı. Yoldan geçenlerin de katılmasıyla bir anda yüzlerce kişi, hareketli müzik eşliğinde dans edip halay çekerek gönüllerince eğlendi. 
Pazar yeri müşterilerle dolup taşarken, esnaf hem oynadı hem de satış yapmanın mutluluğunu yaşadı. 
     


Etiket: adana çukurova belediyesi, herşeye rağmen gülümse, çukurova mutluluk günleri


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA