’Memurun, Emeklinin Maaşı Pul Oldu’




Tarih: 3 Ağustos 2023 Perşembe 13:24

Seher Çoban

Açıklanan temmuz ayı enflasyon rakamlarını değerlendiren CHP’li Gülcan Kış, memurun ve emeklinin maaşlarının ’pul olduğunu’ söyledi.

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), temmuz ayı enflasyon verilerini paylaştı. Buna göre enflasyon yıllık bazda yüzde 47,83'e yükseldi.

"Sizin yaptığınız vatandaşlarımızı hem kandırmak hem de soymaktır"

Temmuz ayı enflasyon rakamlarını değerlendiren CHP Mersin Milletvekili Gülcan Kış ise "ENAG'a göre Temmuz ayı enflasyon rakamı yüzde 13.18, yıllık enflasyon yüzde 122.88. TÜİK'e göre ise Temmuz ayı enflasyon rakamı yüzde 9,49, yıllık enflasyon yüzde 47,83. 3 Haziran benzin fiyatı 21,60 TL, 3 Temmuz benzin fiyatı 24,53 TL ve 3 Ağustos benzin fiyatı 36,58 TL. Tek bir kalemde iki ayda yüzde 70 zam gelmişken, sizin yaptığınız vatandaşlarımızı hem kandırmak hem de soymaktır. Memurun ve emeklinin maaşı pul oldu" diye konuştu.  


Etiket: enflasyon, temmuz ayı, gülcan kış, mazot, tüik


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA