İYİ Partili Kocamaz:’Ben İcra Makamında Değilim’




Tarih: 3 Ağustos 2023 Perşembe 13:51

Sercan Özdemir

İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz’ın ’Çeşmeli-Taşucu Otoyol Projesi’nin şu anda durdurulmuş durumda olduğunu duyurması üzerine vatandaşlar Kocamaz’a tepki gösterdi. Kocamaz, gelen tepkiler üzerine muhalefet milletvekili olduğunu hatırlattı.

Dün açıklamalarda bulunan İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, "Seçim öncesinde göstermelik olarak başlatılan Çeşmeli-Taşucu Otoyol çalışmaları şu anda durdurulmuş durumda" açıklamasına yer vermişti.

"Bir kısım insanlar var ki; celladına aşık olanlara benziyor"

Sosyal medyada bazı kullanıcılar, açıklama üzerine İYİ Partili Burhanettin Kocamaz'ı hedef alan bazı yorumlar paylaştı. Bunun üzerine yeni bir açıklama yapmak durumunda kalan Kocamaz, "Bir kısım insanlar var ki; celladına aşık olanlara benziyor. En ufak bir eleştiriye tahammülleri yok. Dün, Çeşmeli-Taşucu Otoyolu'nda inşaatın durdurulduğunu paylaştım. Milletin hafta sonları yaşadığı işkenceden bahsettim. Yani halka yapılan hakaretten bahsettim. İlgisi, bilgisi olan-olmayan birileri, sağdan soldan saldırıya geçerek, hakaretler ederek, benim yazdıklarımı eleştiriyor. Ben bir muhalefet milletvekiliyim ve elbette eleştireceğim kardeşim. Ben icra makamında değilim. Bizler İYİ Parti olarak icra makamında olmuş olsaydık; o zamanda herkes bizi eleştirecekti. Elbette edep erkan dahilinde, hakaret etmeden iktidarın yanlış icraatlarını eleştirecek ve dile getireceğim. Muhalefetin görevi iktidarı uyarıp yanlışlarından döndürmek" ifadelerine yer verdi.


Etiket: burhanettin kocamaz, taşucu, çeşmeli, tepki, vatandaş, cellat, icra, eleştireceğim


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA