Ornaz Vadisi Yaz Şenliğine ücretsiz ulaşım sağlanacak




Tarih: 4 Ağustos 2023 Cuma 15:33

İHA

Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde düzenlenecek Ornaz Vadisi Yaz Şenliği, yarın başlıyor. Tüm vatandaşların davetli olduğu etkinliğe Merkezefendi Belediyesi ücretsiz ulaşım desteği sağlayacak.

Kültürel ve sanatsal faaliyetlerine devam eden Merkezefendi Belediyesi, çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. 5 Ağustos Cumartesi günü başlayıp 6 Ağustos Pazar günü de devam edecek olan ‘Ornaz Vadisi Yaz Şenliği’nde girişimci kadınların el emeklerini sergileyeceği 150 stant kurulacak. Şenlikte konserler, yarışmalar ve eğlenceli aktiviteler gerçekleştirilecek. ‘Ornaz Vadisi Yaz Şenliği' için, Merkezefendi Belediyesi ana hizmet binası önünden servis araçları ücretsiz ulaşım sağlayacak. Servisler, 19.00-22.00 arasında Merkezefendi Belediyesi önünden festival alanına, 20.00-23.00 arasında da festival alanından kalkış noktasına her saat başında hareket edecek. 
 
5-6 Ağustos tarihlerinde gerçekleştirilecek şenlikte etkinlikler saat 19.00’da başlayıp 23.00’e kadar sürecek. 
                                     


Etiket: merkezefendi yaz şenliği, ornaz vadisi, merkezefendi belediyesi


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA