Tarihi yolda çalışmalar sürüyor




Tarih: 4 Ağustos 2023 Cuma 17:16

İHA

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Çatalköprü Mahallesinden başlayıp Eski Sakarya Köprüsünde son bulan 10 kilometrelik grup yolunun Bayraktar Mahallesindeki 2. etap çalışmalarını tamamladı.

  Sakarya Büyükşehir Belediyesi, şehrin ulaşım altyapısını güçlendirerek vatandaşlara kaliteli, modern ve hızlı ulaşım imkanı sunmak için gündüz- gece çalışmalarını sürdürüyor. Ekiplerin son durağı Adapazarı Bayraktar Mahallesi oldu. Birinci etap çalışmalarının Çatalköprü mahallesinde tamamlanmasıyla birlikte 2. etap çalışmalarına hız veren ekipler, güzergahın Bayraktar Mahallesindeki çalışmalarında işlemleri bitirdi. 
  2 kilometrelik güzergah, 2 bin ton asfalt kullanılıp yeni yüzüne kavuştu. Akyazı ve Adapazarı kırsal mahalleleri için önemli bir güzergaha sahip olan grup yolunun 3. etabında çalışmalar ekiplerin özverili çalışmalarıyla devam ediyor. 
                                      


Etiket: sakarya büyükşehir belediyesi, sakarya altyapı çalışması, eski sakarya köprüsü


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA