TİY’in kombine satışları başladı




Tarih: 4 Ağustos 2023 Cuma 18:33

Sercan Özdemir

Sezon karşılaşmaları öncesi TİY’in kombine satışları başladı

Önceki haftalarda TFF 3. Lig 1. Grup fikstürü açıklanırken, Tarsus İdman Yurdu'nun birinci hafta iç sahada Talasgücü Belediyespor'la karşılaşacağı bildirilmişti. TİY'in ikinci hafta deplasmanda 52 Orduspor Futbol Kulübü ve üçüncü hafta yine iç sahada Küçükçekmece Sinop Spor Kulübü'yle maç yapacağı öğrenilmişti. Sezon karşılaşmaları öncesi TİY'in kombine satışları başladı. 2023-2024 sezonunda iç sahadaki maçları Burhanettin Kocamaz Stadyumu'nda oynamaya hazırlanan takımın, kombine kart fiyatlarının standart olduğu ve kartların 2 bin 500 TL'den satışa çıktığı açıklandı. İsteyenlerin Burhanettin Kocamaz Tesisleri'nden makbuz karşılığında kombineleri temin edebileceğini bildiren TİY, "Takımımızın bu zorlu süreçte yanında olmak ve maddi destek sağlamak için sizde bir adet kombine alıp takıma destek olabilirsiniz" açıklamasına yer verdi.


Etiket: tarsus idman yurdu, talasgücü belediyespor, kombine satış


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA