TİY’de Temaslar Sürüyor!




Tarih: 6 Ağustos 2023 Pazar 12:44

Kadri Duman

Tarsus İdman Yurdu Yönetim Kurulu Başkanı Cem Kavalcı, önce Bağımsız Belediye Başkan Adayı Mehmet Bilal Eroğlu, sonra da Sarı Cephe Taraftar Grubu’yla bir araya geldi.

Tarsus İdman Yurdu ekibi, yarın 2. Etap Kampı için yeniden Nevşehir'e gitmeye hazırlanırken, Tarsus İdman Yurdu Yönetim Kurulu Başkanı Cem Kavalcı ise kentteki temaslarını sürdürüyor.

TİY Yönetimi, Sarı Cephe Taraftar Grubu ile bir araya geldi

Bu kapsamda Bağımsız Belediye Başkan Adayı Mehmet Bilal Eroğlu, kulüp binasında TİY'in Yönetim Kurulu'nu ziyaret etti. Eroğlu, aynı zamanda kombine bileti alarak takıma destekte de bulundu. Kavalcı, Eroğlu'na nazik ziyareti ve takıma desteğinden dolayı teşekkür etti. Kavalcı ile TİY Yönetim Kurulu Üyeleri Zülfikar Polat ile Yakup Eryiğit, daha sonra Sarı Cephe Taraftar Grubu ile bir araya geldi. Görüşme sonrası açıklamalarda bulunan Kavalcı, "Takımımız için neler yapılması gerektiği hakkında fikir alışverişleri yapıldı. Takımımızın her daim her şartta yanında olan taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz" dedi.


Etiket: tarsus idman yurdu, sarı cephe, ziyaret, kombine


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA