Kıratlı, Hafta Sonunu Çamlıyayla’ya Ayırdı




Tarih: 6 Ağustos 2023 Pazar 13:53

Güray Gürdal

AK Parti Mersin Milletvekili Ali Kıratlı, hafta sonunu Mersin’in Çamlıyayla ilçesine ayırarak bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin 1 Ekim 2023 tarihine kadar tatile girmesiyle birlikte seçim bölgesi olan Mersin'e dönen AK Parti Mersin Milletvekili Ali Kıratlı, Çamlıyayla ziyaretine AK Parti Çamlıyayla İlçe Başkanlığı'ndan başladı. İlçe Başkanı Durmuş Karataş'la bir araya gelen Kıratlı, partilileriyle bir toplantı gerçekleştirdi.

Çamlıyayla'yı karış karış gezdi

AK Parti Çamlıyayla İlçe Binası'nda vatandaşlarla dertleşip sorunlarını dinleyen Kıratlı, daha sonra AK Parti İlçe Yöneticileriyle birlikte Çamlıyayla Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Emin Sakallı'yı, Çamlıyayla Kaymakamı Fatih Adıgüzel'i ve Çamlıyayla Devlet Hastanesi'ni ziyaret etti. Kıratlı, ardından AK Parti Çamlıyayla İlçe Teşkilatı'yla birlikte önce ilçe merkezindeki esnafı, daha sonra da Çamlıyayla önceki dönemler İlçe Başkanı Hakkı Cereci'yi iş yerinde ziyaret etti.


Etiket: ali kıratlı, çamlıyayla, ziyaret


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA