Gülcan Kış, ’Semah’a ’Gösteri’ Dedi!




Tarih: 7 Ağustos 2023 Pazartesi 12:06

Gizem Tokkuzun

Mersin Cemevi’nde düzenlenen Aşure Lokması programına katılan CHP Mersin Milletvekili Gülcan Kış, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dikkat çekti.

Alevi dernekleri ve Alevi kanaat önderleri zaman zaman yaptıkları açıklamalarda 'Semah gösteri değil, ibadetimizin parçasıdır' ifadesine yer verirken; CHP Mersin Milletvekili Gülcan Kış, Alevi Kültür Dernekleri Mersin Şube Başkanlığı tarafından Mersin Cemevi'nde düzenlenen Aşure Lokması programına katıldıktan sonra sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Muhteşem semah gösterileriyle ruhumuz, aşure ile ağzımız tatlandı" ifadelerine yer verdi.

Çakır: "Tatlı Yedirip Tatlı Konuşturan Güzel Bir Dönemdeyiz"

CHP Mersin Milletvekili Gülcan Kış, yaptığı paylaşımda; "Muharrem ayını yaşadığımız günlerde Mersin Cemevi'nin düzenlediği geleneksel aşure etkinliğine katıldım. Muhteşem semah gösterileriyle ruhumuz, aşure ile ağzımız tatlandı. Birliğimiz ve beraberliğimiz daim olsun" derken, aynı programa katılan CHP Mersin Milletvekili Hasan Ufuk Çakır da "Birlik beraberliğimizi artıran, tatlı yedirip tatlı konuşturan güzel bir dönemdeyiz" ifadelerine yer verdi.

Başarır: "Hak Katında Kabul Olsun"

CHP Grup Başkanvekili ve Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır ise "Lokmasını paylaşan tüm Can’larımızın, edilen duaları, tutulan oruçları, dağıtılan lokmaları, hizmet sahiplerinin hizmeti Hak katında kabul olsun" şeklinde bir paylaşım yaptı.


Etiket: gülcan kış, semah gösteri değildir, kış gösteri dedi


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA