Ali Dinsever’den TİY’e 10 Bin TL’lik Destek!




Tarih: 7 Ağustos 2023 Pazartesi 15:07

Kadri Duman

Tarsus İdman Yurdu’nun 2 bin 500 TL’den satışa sunulan kombine biletlerinden 4 adet satın alan Mersin Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi ve Tarsus Belediye Başkan Yardımcısı Ali Dinsever, takıma yaklaşık 10 bin TL’lik maddi destekte bulundu.

Dinsever'i makamında ziyaret eden Tarsus İdman Yurdu Yönetim Kurulu Başkanı Cem Kavalcı, "Misafirperverliğinden ve takımımıza gösterdiği desteklerinden dolayı teşekkür ederiz" ifadelerine yer verdi.

İş İnsanlarından TİY'e Destek

TİY'e öte yandan Tarsuslu iş insanları da destek sundu. TİY Yönetim Kurulu Başkanı Cem Kavalcı ve TİY Teknik Direktörü İbrahim İnan, aynı gün içerisinde Tarsuslu İş İnsanları Hüseyin İnan ile Seher Avşar'ı ziyaret etti. Avşar'a maddi ve manevi desteklerinden dolayı teşekkürlerini ileten Kavalcı, Hüseyin İnan'ın da 4 adet kombine bilet alarak takıma destek sunduğunu duyurdu.


Etiket: tarsus idman yurdu, tiy, ali dinsever, destek


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA