TİY, 2. Etap Kampı’nın İlk İdmanını Tamamladı!




Tarih: 8 Ağustos 2023 Salı 13:05

Kadri Duman

2. Etap Kampı için dün yola çıkan Tarsus İdman Yurdu ekibi Nevşehir’e vardı ve ilk antrenmanlarını gerçekleştirdi.

2023-2024 sezonu Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 1. Grup mücadelesi öncesinde 22 Temmuz'da sahaya inen ve idmanlarına Nevşehir 1. Etap Kampı'yla başlayan Tarsus İdman Yurdu ekibi, Ağustos ayı başında Tarsus'a dönmüştü. Ekip, dün 2. Etap Kampı için Nevşehir'e doğru yeniden yola çıktı.

Bu Sabah Kampın İkinci İdmanına Başladılar

Ürgüp'te konaklama tesisine giriş yaptıktan sonra sahaya inen TİY ekibi, akşamüzeri ilk antrenmanlarını tamamladıktan sonra bu sabah güne yine idmanla başladı. TİY'in 25 kişilik kamp kadrosunda; İlksen Kuttekin, Mustafa Öztürk, Mansur Darende, Cemal Kavalcı, Şehmuz Durak, Mert Özdestici, Tugay Cicili, Kayra Can Yavuz, Metehan Kavalcı, Hüseyin Tulgar, Can Canşen, Yiğit Eren Elmas, Melih Şen, Berkay Çetin, Ferhat Kankılıç, Mustafa Köseoğlu, Ömerhan Çıldır, Sait Yıldırım, Ceyhun Castalık, Hasan İlhan, Ziya Güven, Yusuf Kerem Kalkandere, Erhan Kılıç, Ayetullah Kalkan, ve Sinan Yeşilot yer aldı.


Etiket: tarsus idman yurdu, ikinci etap, kamp, ilk antrenman


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA