Erdemli TSO’dan MTSO’ya Ziyaret




Tarih: 8 Ağustos 2023 Salı 13:57

Seher Çoban

Erdemli Ticaret ve Sanayi Odası heyeti, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Sefa Çakır’ı ziyaret etti.

4 Temmuz 2023'te Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından yapılan seçimlerde 11'de 11 destek alarak Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı seçilen Hakan Sefa Çakır, tebrik ziyaretlerini almaya devam ediyor. Bu kapsamda Çakır'ı, aralarında Erdemli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Sarı'nın da yer aldığı bir heyet ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi.

"Birbirimizi Tamamlayıcı Çalışmalar Yapmalıyız"

Erdemli TSO heyetinde Sarı'nın yanı sıra Meclis Başkanı M. İsmet Topçu ile Yönetim Kurulu Üyeleri de yer aldı. Kabulde yer alan MTSO heyetinde ise Yönetim Kurulu Başkanı Çakır'ın yanı sıra Yönetim Kurulu Üyeleri İstiklal Koçyiğit ve Zeynel Aydemir de hazır bulundu. Bölge ekonomisinin temel taşları arasında yer alan narenciye üretimi ve ihracatın değerlendirildiği toplantıda turizm de ele alındı. Erdemli TSO Başkanı Sarı, her türlü projeye hazır olduklarını belirtirken; MTSO Başkanı Çakır ise sorunları belirleyip çözüme doğru ilerlemeleri gerektiğini vurgulayarak, "Odalar olarak birlikte hareket edip, birbirimizi tamamlayıcı çalışmalar yapmalıyız" ifadesine yer verdi.

 


Etiket: mtso, erdemli ticaret ve sanayi odası, hakan sefa çakır, orhan sarı


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA