’Başıboş Köpek’ Haberlerine MEÜ’den Açıklama: Gerçeği Yansıtmamaktadır!




Tarih: 8 Ağustos 2023 Salı 14:29

Gizem Tokkuzun

Mersin Üniversitesi Rektörlüğü, MEÜ Tıp Fakültesi Hastanesi’nde köpeklerin başıboş dolaştığı yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

Bazı internet sitelerinde önceki gün yayınlanan bir videonun, Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde çekildiği iddia edildi. Haber, "Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Koridorları Başıboş Köpeklere Teslim" başlığını taşırken, Mersin Üniversitesi Rektörlüğü söz konusu habere ilişkin açıklama paylaştı.

"Gerekli Hukuki İşlemlere Başlanacağını Belirtmek İsteriz"

Yapılan açıklamada haberdeki görüntülerin gerçeği yansıtmadığı vurgulanarak; "Haberde yer alan görüntülerdeki hastane, Üniversitemiz Tıp Fakültesi Hastanesi değildir. Farklı bir hastaneye ait olan görüntüleri Üniversitemiz Tıp Fakültesi Hastanesi'ne aitmiş gibi gösteren medya kuruluşları ve sosyal medya hesapları hakkında gerekli hukuki işlemlere başlanacağını belirtmek isteriz. Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, her türlü güvenlik ve hijyen tedbirlerini alarak vatandaşlarımıza nitelikli sağlık hizmetini sunmaya devam etmektedir" ifadelerine yer verildi.


Etiket: mersin üniversitesi, hastane, köpek, açıklama, gerçeği yansıtmamakta


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA