CHP’li Talat Dinçer, Partisinin Grup Toplantısı’na Katıldı




Tarih: 9 Ağustos 2023 Çarşamba 11:27

Sercan Özdemir

CHP Grup Toplantısı’na katılan CHP Mersin Milletvekili Talat Dinçer, "Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun öncülüğünde gerçekleştirilen CHP Grup Toplantımıza Akbelen’de nefesimize ve geleceğimize sahip çıkan İkizköylü köylülerimizle birlikte katıldık" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Meclis Grup Toplantısı'nda kürsüye ilk olarak Akbelen Ormanı'nda yaşananlara tepki gösteren bölge sakinlerinden Necla Işık çıktı. Işık'ın konuşmasının ardında kürsüye çıkan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, toplantı gündemini Akbelen Ormanı'na ayırdı. CHP Mersin Milletvekili Talat Dinçer de o esnada konuşmaları toplantı salonundan takip etti.

"Bu Uğurda Her Şeyimizi Vereceğiz Ama Toprağımızı Vermeyeceğiz"

Bölge sakinlerinden Necla Işık, kürsüde yaptığı konuşmada; "Dün bir duyuru yapılmış, 'Marjinal gruplar orayı savunuyor' diye. Bu marjinal gruplar savunmaya devam edecek. Marjinaller burada, görüyorsunuz. Başı yazmalı, elleri kınalı, nasırlı, ayakları naylon çorap, naylon pabuçtan başka bir şey görmemiş. Çanakkale'de, Dumlupınar'da kanını dökmüş ataların çocuklarıyız biz. Korkmuyoruz, susmuyoruz, itaat etmiyoruz. Bu uğurda her şeyimizi vereceğiz ama toprağımızı vermeyeceğiz" dedi.

"Duman Solumak İstiyorsanız..."

Işık'ın ardından kürsüye çıkan Kılıçdaroğlu ise "Siz eğer kömür bacasından tüten dumanı solumak istiyorsanız, sizin bu ülkede yaşama hakkınız yok” ifadelerine yer verdi.


Etiket: talat dinçer, chp grup toplantısı, akbelen ormanı, necla ışık


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA