MTSO’dan MIP’e Ziyaret!




Tarih: 9 Ağustos 2023 Çarşamba 12:58

Seher Çoban

MTSO 18 No’lu Komite üyeleri, MIP’yi ziyaret ederek sektörün yaşadığı sıkıntıları ve sektör temsilcilerinin taleplerini gündeme getirdi.

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) 18 No'lu Gümrük Müşavirliği Hizmetleri Meslek Komitesi üyeleri, aralarında MIP Genel Müdürü Ajay Kumar Singh'in de bulunduğu MIP yetkilileriyle bir toplantı gerçekleştirdi.

Sektör Temsilcilerinin MIP'den Talepleri Masaya Yatırıldı!

Gümrük ve gümrük müşavirlerinin limandan talep ettiği hizmet sürelerinin uzunluğu dolayısıyla yaşanan sıkıntıların gündeme getirildiği toplantıda; hammadde ve yarı mamul ürünlerle gıda ürünlerinin ithalat ve ihracatına öncelik tanınması talep edilen konuların başında yer aldı. Limandaki makine, ekipman ve operatör eksiğinden yaşanan sıkıntıların da gündeme geldiği toplantıda, ARF oluşturulurken ordino yerine konşimento ibraz edilmesi durumunda talebin kabul edilmesi beklentisi yetkililere iletildi.


Etiket: mtso, mıp, gümrük, liman


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA