Metin Saltık: ’Eleştirin!’




Tarih: 9 Ağustos 2023 Çarşamba 16:57

Kadri Duman

Yeni Mersin İdman Yurdu Yönetim Kurulu Başkanı Metin Saltık, "Bir her şeye açığız. Yeter ki Mersin futbolu için doğru bir şey yapalım" dedi.

Yeni Mersin İdman Yurdu oyuncuları Bolu'da yeni sezon öncesi 2. Etap kamp çalışmalarını sürdürürken Yeni MİY Yönetim Kurulu Başkanı Metin Saltık da yeni sezona ilişkin televizyon kanallarının ortak yayınında açıklamalarda bulundu.

"'SALTIK AİLESİ' DEDİLER, 'ŞİRKET' DEDİLER"

İçel TV ve Kanal 33 ortak yayınında yeni sezon transferleri, takımın yeni teknik direktörü ve kombine bilet satışlarına yönelik değerlendirmelerde bulunan Saltık, "Yeni Mersin İdman Yurdu A. Ş., Saltık ailesinin takımıdır" şeklinde gelen eleştirilere, "'Saltık ailesi' dediler, 'şirket' dediler; ben her şeye açığım. Bir tanesi gelip; 'arkadaşım sen burada yanlışsın, sen burada doğrusun, sen burada düzsün' demiyor. Biz eleştiriye de açığız. Bir her şeye açığız. Yeter ki Mersin futbolu için doğru bir şey yapalım" yanıtını verdi.


Etiket: metin saltık, saltık ailesi, takım, yeni mersin idman yurdu


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA