Ekmen: ’Birçok Öğrenci Okula Başlayamayabilir’




Tarih: 10 Ağustos 2023 Perşembe 12:02

Seher Çoban

DEVA Partisi Mersin Milletvekili Mehmet Emin Ekmen, özel yurt ücretlerinde yüzde 200’e varan bir artış olduğuna dikkat çekerek, birçok öğrencinin yeni sezonda okula başlayamayabileceğini söyledi.

Üniversite sınavını ve tercih dönemini geride bırakan öğrencilerin 'barınma sorunu' gündemdeki yerini koruyor. Konut kiralarındaki yüksek fiyatlar nedeniyle aileler ve gençler şimdiden özel yurt arayışına başlarken, DEVA Partisi Mersin Milletvekili Mehmet Emin Ekmen'den dikkat çeken bir açıklama geldi.

"Devlet Gerekirse Vergiden Vazgeçmelidir"

 Özel yurt ücretlerinin yüzde 150-200 arasında artırıldığını belirten Ekmen, "İktidar bu alanda bir 'denge' üretemezse birçok öğrenci okula başlayamayabilir. Bu vesile ile özel okul ücretleri, özel üniversiteler ve özel kurs ücretleri mutlaka takip edilmeli, devlet gerekirse vergiden vazgeçmelidir" dedi.


Etiket: öğrenci, mehmet emin ekmen, yurt fiyatları, arttı


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA