Sertifikalarını Milletvekili’nden Aldılar




Tarih: 10 Ağustos 2023 Perşembe 12:25

Seher Çoban

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin ’Evimiz Atölye’ projesi kapsamında Tarsus’a bağlı 6 mahalleden 343 kadın törende sertifikalarını aldı. Törene CHP Mersin Milletvekili Gülcan Kış da katıldı.

Projeye, Tarsus'a bağlı Şehitler Tepesi, Mithatpaşa, Kırklarsırtı, Yarbay Şemsettin, Yenice ve Yeşil Mahallesi’nden 343 kadın katılırken; düzenlenen sertifika töreninde ise CHP Mersin Milletvekili Gülcan Kış'la birlikte Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer eşi Meral Seçer de yer aldı.

"Projeyle Mersin'de Binlerce Kadın Sosyal ve Ekonomik Hayata Karışıyor"

Törende kursiyerlerden bazılarına sertifikalarını teslim eden Kış, "Mersin Büyükşehir Belediyemizin 'Evimiz Atölye' projesi kapsamında kadınlarımızla eğitim sertifika töreninde buluştuk. Bu projeyle Mersin'de binlerce kadın evlatlarının geleceğine ışık oluyor, aynı zamanda sosyal ve ekonomik hayata karışıyor. Kadınlarımıza bu fırsatı sunan başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Vahap Seçer'e, Mersinden Kadın Kooperatifi Başkanı Meral Seçer ve ekibine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.


Etiket: gülcan kış, evimiz atölye, sertifika, vahap seçer


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA