Kocamaz: ’Dikkatli ve Teyakkuzda Bulunmakta Fayda Var’




Tarih: 11 Ağustos 2023 Cuma 13:16

Sercan Özdemir

İYİ Partili Kocamaz, yaşanan son depremler sonrası değerlendirmelerde bulunarak; dikkatli ve teyakkuzda olmanın fayda sağlayacağını belirtti.

Antalya'nın ardından dün akşam, Malatya'da 5,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yaşanan depremler sonrası İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz değerlendirmelerde bulundu.

"Belli ki, bu artçı depremler daha uzun bir süre devam edecek"

Geçmiş olsun temennilerini ileterek depremlere ilişkin konuşan Kocamaz, "Dün Malatya'dan Antalya'ya kadar olan bölge 4.5 ile 5.3 şiddetinde ve ayrı ayrı defalarca sallandı. Bölgede yaşayan tüm halkımıza geçmiş olsun. Rabbim beterinden korusun. Allah'tan can kaybı olmadı. Dikkatli olmakta ve teyakkuzda bulunmakta fayda var. Belli ki, bu artçı depremler daha uzun bir süre devam edecek" şeklinde konuştu.

"Bu ülke doğusuyla batısıyla bir bütündür, adı da Türkiye’dir"

Devamında son günlerde gelen şehit haberleriyle ilgili konuşan Kocamaz, "Diğer taraftan da Kuzey Irak’ta sürdürülen Pençe Kilit Harekatı sırasında önceki gün, maalesef 6 askerimizi kaybettik. Ailelerinin ve yüce milletimizin başı sağ olsun. Bizlere bu acıları yaşatan hain terör örgütü mensuplarına lanet olsun. Kimse unutmasın ki ülkemizi bölüp parçalamaya hiç kimsenin gücü yetmez. Milletimiz buna asla izin vermez. Ayrılıkçı terör örgütünün çabaları hayal olmaktan öteye geçmez. Zira bu ülke doğusuyla batısıyla bir bütündür, adı da Türkiye’dir. Bu vesileyle şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet, yakınlarına da sabır ve baş sağlığı diliyorum. Ruhları şad, mekanları cennet olsun inşallah" ifadelerine yer verdi.


Etiket: burhanettin kocamaz, deprem, malatya, teyakkuz


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA