Kur’an kursu öğrencilerine dondurma sürprizi




Tarih: 11 Ağustos 2023 Cuma 17:12

İHA

Mersin’in merkez ilçe Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Güneykent Merkez Camii’nde Kur’an Kursunda eğitim alan çocuklara dondurma sürprizi gerçekleştirdi.

  Sosyal medya üzerinden Toroslar Belediyesine ulaşarak dondurma talebinde bulunan çocuklara, Başkan Yılmaz’ın talimatları doğrultusunda Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri dondurma ikram etti. Kursu tamamladıkları gün dondurma sürprizi ile karşılaştıklarını belirten çocuklar, “Atsız Başkanım dondurmalar için çok teşekkür ederiz. Sizi çok seviyoruz” ifadelerinde bulunarak, sevgilerini iletti. 
  Başkan Yılmaz ise Kur'an kursu eğitimini tamamlayan tüm çocukları tebrik ederek, “Çocuklarımız bizim kıymetlimiz. Kur'an kursunda eğitim alan çocuklarımıza küçük bir sürpriz yapmak istedik. Yüzlerinde bir nebze gülümseme oluşturabildiysek ne mutlu bize. Onlar sağlıklı, mutlu, huzurlu olsunlar diye çalışmalarımızı hassasiyetle sürdürüyoruz” dedi. 
                               


Etiket: toroslar belediyesi, kuran kursu, atsız afşın yılmaz


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA