Büyükşehir Heyeti, MERYAP’ı Ziyaret Etti




Tarih: 11 Ağustos 2023 Cuma 17:38

Kadri Duman

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nden bir heyet, ara eleman sorunu üzerine Mersin Yapı Müteahhitleri Derneği’ni ziyaret ederek fikir alışverişinde bulundu.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Engin Yıldırım, Eğitim Hizmetleri Şube Müdürü Cem Karakuş, MERCEK Koordinatörü Gül Kadem Maya ve MERCEK Sorumlusu Eren Demir'den oluşan ziyaret heyetini, MERYAP Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet İnanç ile MERYAP Üyeleri Mehmet Yücesoy, Erdal Tosun ve Ferruh Atmaca karşıladı.

İş Birliğine Hazır Olduklarını Belirttiler!

MERYAP tarafından uzun süredir gündeme taşınan sektördeki ara eleman sorununa ilişkin iş birliğinin başladığı bildirilirken; MERYAP ile Büyükşehir heyetlerinin katıldığı toplantıda karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Toplantıda yer alan sektör temsilcileri de inşaat sektörünün eleman sorunu konusundaki beklentilerini aktararak, iş birliğine hazır olduklarını belirtti.


Etiket: meryap, mersin büyükşehir, ara eleman, inşaat


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA