Tarsus’ta yeni yönetim mazbatasını aldı




Tarih: 12 Ağustos 2023 Cumartesi 16:23

Kadri Duman

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tarsus İlçe Yeni Yönetim Kurulu, İlçe Seçim Kurulu’ndan mazbatasını aldı.

Adalet Sarayı’nda düzenlenen kongre ile CHP’li yöneticiler, mazbatasını aldı. İlk olarak Cumhuriyet Alanı Atatürk anıtına çelenk bırakıldı. Saygı duruşu İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından CHP Tarsus İlçe Başkanı Eczacı Selahattin Şahin konuşmasını gerçekleştirdi. “Değerli CHP ailem ve kıymetli Tarsus halkı” sözleriyle konuşmasına başlayan Şahin, “8 Ağustos’ta sizlerin büyük katılımıyla gerçekleştirdiğimiz kongremizde, bu büyük ailenin onayı ile ben ve ekibim CHP Tarsus ilçe yönetimine layık görüldük. Almış olduğumuz büyük sorumluluğun ve gireceğimiz zorlu sürecin farkındayız. Yönetici arkadaşlarımla birlikte tüm zorlukların altından kalkacak güce, deneyime ve azme sahip olduğumuzu belirtmek isterim” ifadelerini kullandı.

“BİZ ÜZERİMİZE DÜŞENİ GÜCÜMÜZÜN SON NOKTASINA KADAR YAPACAĞIZ”

Birlik ve beraberlik mesajı veren Şahin “Çok değerli yoldaşlarımla birlikte her zaman vurguladığım gibi ilk hedefimiz birlik, beraberlik içerisinde çok çalışarak yerel seçimlerde başarıya ulaşmak olacaktır. Mersin Büyükşehir Belediyemizin ve Tarsus Belediyemizin CHP’li başkanlar tarafından yönetilmeye devam etmesi için biz üzerimize düşeni gücümüzün son noktasına kadar yapacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Ben çıktığımız bu yolda tüm yönetici arkadaşlarıma, aldıkları bu büyük sorumluluk için teşekkür ediyorum ayrıca bu şerefli ve onurlu görev için hepsini tebrik ediyorum. Bizim en büyük görevimiz Cumhuriyet Halk Partisi’ni layıkıyla temsil etmek ve önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün yolunda Cumhuriyet değerlerine sahip çıkmaktır” ifadelerini kullandı.

 

 


Etiket: Tarsus ilçe örgütü, Adalet sarayı, CHP


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA