Mersin Sebze Meyve Tüccarları Derneği’nden MTSO’ya Ziyaret




Tarih: 12 Ağustos 2023 Cumartesi 16:29

Gizem Tokkuzun

Mersin Sebze Meyve Tüccarları Derneği, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Sefa Çakır’ı ziyaret etti.

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Sefa Çakır’a ‘hayırlı olsun’ ziyaretleri devam ediyor. Mersin Sebze Meyve Tüccarları Derneği Başkanı Hüseyin Timurtaş, Başkan Yardımcıları Refik Bağsız, Abuzer Döndaş ve Fazıl Tunç da MTSO’yu ziyaret ederek Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Sefa Çakır’a ‘hayırlı olsun’ dedi. Sebze meyve halinde yaşanan komisyon ve sevkiyat sorunlarının ele alındığı görüşmede sektöre ilişkin değerlendirmeler de yapıldı. Dünyada tarımın ürünlerinde rekabetin artarak devam ettiğini kaydeden Yönetim Kurulu Başkanı Çakır, bu rekabette söz sahibi olabilmenin sektörel kümelenme ile mümkün olabileceğine dikkat çekti. Sektörün ihracatta özellikle Avrupa Birliği pazarlarında sorun yaşadığının dile getirilmesi üzerine ise Çakır, İktisadi Kalkınma Vakfı (İKV) Yönetimine seçilmesiyle birlikte AB ile yaşanan sorunları bire bir çözebilme fırsatı yakaladıklarını, bu fırsatı sonuna kadar değerlendireceklerini söyledi.


Etiket: MTSO, HakanSefa Çakır, Yeni Yönetim,


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA