Tozlu’dan Kamp Değerlendirmesi




Tarih: 12 Ağustos 2023 Cumartesi 16:55

Seher Çoban

Silifke Belediyespor Teknik Direktörü Muzaffer Tozlu, 1 haftalık süreç hakkında açıklamalarda bulundu. Tozlu “Mücadele eden ve oyunun her alanında savaşan bir takım olacağımıza inanıyorum” dedi.

Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 2. Grup'ta yeni sezon mücadelesine hazırlanan Silifke Belediyespor, hazırlık çalışmalarına devam ediyor. Silifke Belediyespor’un teknik adamı Muzaffer Tozlu Kızılcahamam’daki 1 haftalık kamp hakkında değerlendirmelerde bulundu. Tozlu, “Maçlar isim ile değil, sahada kazanılır. Kızılcahamam Kampı’nda oyuncularımızdan antrenman temposu ve saha içi istediklerimizi yapma konusunda çok mesafe aldık. Aramızda geç gelen arkadaşlarımızın hazır hale geleceğini düşünürsek, gelecekten çok daha umutluyum" ifadelerini kullandı.


Etiket: Muzaffer Tozlu, Silifke Belediyespor, Sezon


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA