Talat Dinçer Darısekisi’ndeydi




Tarih: 13 Ağustos 2023 Pazar 11:47

Gizem Tokkuzun

Darısekisi’nde düzenlenen Aşure Günü Dayanışma Kazanı etkinliğine katılan CHP Mersin Milletvekili Talat Dinçer, ’Aşure; paylaşmanın, dayanışmanın, birlikteliğin ve sevginin ifadesidir’ dedi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi ile Mersinden Kadın Kooperatifi iş birliğinde, Mersin'in Toroslar ilçesine bağlı Darısekisi Mahallesi'ndeki Darısekisi Örnek Yörük Köyü'nde Aşure Günü Dayanışma Kazanı etkinliği düzenlendi.

"Mersin'in Yerel Ürünleri Türkiye'nin Her Yerine Ulaşıyor"

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ve eşi Mersinden Kadın Kooperatifi Başkanı Meral Seçer'in katıldığı etkinlikte, Cumhuriyet Halk Partisi Mersin Milletvekili Talat Dinçer de yer aldı. Aşurenin; dayanışma, birlik, paylaşma ve sevginin ifadesi olduğunu belirten Dinçer, "Aşure bolluk ve bereketin simgesidir" dedi. Düzenlenen etkinlikte konuşan ve Mersinden Kadın Kooperatifi'nin hayata geçirdiği çalışmaları değerlendiren Dinçer, "Diğer illerden sesler geliyor, 'Neler yapıyorsunuz' diye. Mersin'in yerel ürünleri Türkiye'nin her yerine ulaşıyor. Üreticilerimizin ürünleri bu kooperatif aracılığıyla değerlendiriliyor. Kadınlar bu işte büyük rol üstlendi. Emeklerinize sağlık" diye konuştu. Aşure lokmalarının paylaşıldığı etkinliğe öte yandan CHP Parti Meclisi Üyesi Emre Yılmaz ile CHP Mersin Milletvekilleri Hasan Ufuk Çakır'la Gülcan Kış da katıldı.


Etiket: talat dinçer, aşure, vahap seçer, meral seçer, darısekisi


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA