Çakır: ’Herkesin Bu Kooperatife İmrendiğini Biliyorum’




Tarih: 13 Ağustos 2023 Pazar 12:07

Gizem Tokkuzun

Darısekisi’nde Aşure Günü Dayanışma Kazanı etkinliğine katılan CHP’li Hasan Ufuk Çakır, Mersinden Kadın Kooperatifi’yle ilgili övgü dolu sözlere yer verdi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Mersinden Kadın Kooperatifi iş birliğiyle 'Örnek Köy' haline getirilen Toroslar ilçesindeki Darısekisi Yörük Köyü'nde, Mersinden Kadın Kooperatifi'nin paydaşı olduğu 'aşure etkinliği' düzenlendi.

"Dayanışmamızın Daim Olmasını Diliyorum"

Etkinliğe katılanlar arasında CHP Mersin Milletvekili Hasan Ufuk Çakır da yer aldı. Kazanların bu kez Darısekisi'nde kaynadığını belirten Çakır,"Birlik ve beraberliğimizin artmasına vesile olan bu güzel günler beni çok mutlu ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Vahap Seçer, kıymetli eşi Meral Hanım, milletvekillerimiz ve kıymetli vatandaşlarımızla bir araya geldik. Dayanışmamızın daim olmasını diliyorum. Hep birlikte daha güzel günler görmek ümidiyle. Bu güzel etkinlikte önemli bir emeği olan Meral Seçer Hanımefendi’ye ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum" dedi. Etkinlikte yaptığı konuşmada Mersinden Kadın Kooperatifi'ne ayrı bir parantez açan Çakır, "Herkesin bu Kooperatife imrendiğini biliyorum. Çünkü Aydın ve Denizli Milletvekili bana sordular. Ben de 'Eşlerinizi alın Meral Hanım’ın yanına varın' dedim. Meral Hanım’ın örnek davranışı ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Vahap Seçer’in olağanüstü katkıları içinde ayrıca teşekkür ediyorum" ifadelerine yer verdi.


Etiket: hasan ufuk çakır, darısekisi, örnek köy, mersinden kadın kooperatifi


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA