Dinçer: ’Tarım, Türkiye’nin Geleceğidir’




Tarih: 13 Ağustos 2023 Pazar 12:30

Berna Uslu

CHP’li Talat Dinçer, Erdemli ilçesinin Güneyli Mahallesi’ndeki çiftçilerle bir araya geldi.

Mersin'in Erdemli ilçesine giderek Güneyli Mahallesi'nde çiftçilerle buluşan ve çiftçilerin sorunlarını dinleyen CHP Mersin Milletvekili Talat Dinçer; 'Tarımın nasıl bitirildiğini de üzülerek dinledik' dedi.

"Ülkemizin Geleceği Yerli Üreticilerin Desteklenmesiyle Mümkün Olacaktır"

Ziyareti sonrası çiftçilerin içerisinde bulunduğu sorunlara dair açıklamalarda bulunan Dinçer, "Eskiden sadece 2 dönüm bahçesiyle bile 4 evladını okutan, büyüten çiftçiler; bugün hasat dönemi gelip çattığında, ürünlerin değeri traktör mazotu ve artezyen kuyusu elektrik giderlerini karşılamıyor. Üzücü olan, hükümetin bu sorunları çözmek yerine ithalatı tercih etmesidir. Oysa ki tarım, Türkiye’nin geleceğidir. Güneyli Köyü'ndeki çiftçilerimizin yaşadığı zorluklar, ülkemizin sorunudur. Hükümeti ithalat yerine yerli üretimi desteklemeye ve tarım sektörüne yönelik adımlar atmaya çağırıyoruz. Ülkemizin geleceği yerli üreticilerin desteklenmesiyle mümkün olacaktır" diye konuştu.


Etiket: talat dinçer, güneyli köyü, erdemli, çiftçi


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA