’Silifke, CHP’li Bir Belediye ile Yönetilmeye Adım Adım Yaklaşıyor’




Tarih: 13 Ağustos 2023 Pazar 12:58

Kadri Duman

CHP’li Gülcan Kış, CHP Silifke İlçe Olağan Kongresi’ne katıldı.

CHP Silifke İlçe Olağan Kongresi Silifke Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. CHP Mersin Milletvekili Gülcan Kış'la birlikte CHP Grup Başkanvekili ve Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, CHP Mersin Milletvekilleri Talat Dinçer ile Hasan Ufuk Çakır, CHP Parti Meclisi Üyesi Emre Yılmaz, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ve CHP Mersin İl Başkanı Koral Ömür de Kongre'ye katıldı.

"Göğsümüzü Kabartan Silifke'deydim"

CHP Silifke İlçe Kongresi'nde Zarif Korkmaz, CHP Silifke İlçe Başkanı seçilirken; Kongre sonrası izlenimlerini aktaran CHP Mersin Milletvekili Gülcan Kış ise "Genel seçimlerde aldığı büyük bir oy oranıyla birinci parti olan ve göğsümüzü kabartan Silifke'deydim. Partimizin ilçe kongresine katılım sağladım. Salonda gördüğüm tablo bana şunu söyledi; Silifke, CHP'li bir belediye ile yönetilmeye adım adım yaklaşıyor. Kongremiz ve seçilen yönetimimiz Silifke'ye, Mersin'e ve ülkemize hayırlı uğurlu olsun" ifadelerine yer verdi.


Etiket: gülcan kış, silifke, seçim, belediye, ilçe kongresi


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA