Başarır, Hafta Sonu Mesaisini Mersin’e Ayırdı




Tarih: 13 Ağustos 2023 Pazar 13:14

Sercan Özdemir

Ankara’da çalışmalarını aralıksız sürdüren CHP Grup Başkanvekili ve Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, Mersin’e geldi. Hafta sonunu Mersin’de geçiren Başarır, Akdeniz’den Silifke’ye kadar birçok ilçeyi gezdi.

Ankara'da genel siyasete dair yaptığı açıklamalarla Türkiye gündeminde yer bulan Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanvekili ve Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, 12 Ağustos Cumartesi günü gerçekleştirilen CHP Silifke İlçe Kongresi'ne katıldı.

"Buraya Geldiğimiz Anda Makam, Mevki, Siyaset Biter"

Kongre sonrası ziyaretlerine Mezitli'yle devam eden Başarır, Alevi Kültür Dernekleri Mezitli Şubesi'nin düzenlediği Aşure Lokması programına katıldı. Başarır, programda yaptığı konuşmada; "Buraya geldiğimiz anda makam, mevki, siyaset biter. Burada böyle gördük, böyle büyüdük. Bugün aslında bir matemi yaşıyoruz. Ama yapılan aşureyle de paylaşımı, beraberliği, birlikteliği ortaya koyuyoruz. Mazlumların yanında olduğumuzu söylüyoruz. Katkı, emek veren herkese çok teşekkür ediyorum. Aşuremiz kabul olsun. Hepinize teşekkür ediyorum. Bugün burada olduğum için, sizlerle olduğum için çok mutluyum. Hep beraber güzel ve aydınlık günleri hep beraber yaşatacağız" ifadelerine yer verdi.

Bu Sabah Güne Akdeniz'de Başladı

Bu sabah Mersin'de güne Karaduvar'da başlayan Başarır, Altan ve Kaymacı ailelerinin sofralarına oturarak; "Kaynayan kazanlara, dostların hırisi sofrasına, sağlık ve bereket dilekleri ile Altan ve Kaymacı ailelerinin hayrına katıldık" dedi. Başarır, daha sonra Çamlıbel Balıkçı Barınağı'nı ziyaret ederek Mersin Amatör Balıkçılar Derneği üyeleri ile bir araya geldi. Başarır'ın balıkçıların yaşadığı sorunları dinlediği balıkçı barınağı ziyaretine CHP Mezitli İlçe Başkanı Ahmet Serkan Tuncer de eşlik etti.


Etiket: ali mahir başarır, mersin, akdeniz, çamlıbel


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA