Tarsus’un Yaylalarını Gezdi




Tarih: 13 Ağustos 2023 Pazar 13:36

Sercan Özdemir

İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, Tarsus’un yayla mahallerinde bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulu'nun 1 Ekim 2023 tarihine kadar tatile girmesiyle birlikte Mersin'de çalışmalarını sürdüren İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, Tarsus'a bağlı Böğrüeli ve Boztepe mahallelerini ziyaret etti.

"Millet Oy Verdiğine Pişman, Çünkü Millet Perişan"

Ziyaretleri sonrası değerlendirmelerde bulunan İYİ Partili Kocamaz, "Kuraklık nedeniyle yaşadıkları susuzluktan bu yıl verimin düşük olduğunu belirterek, sulama suyu şikayetlerini dile getirdiler. Bunun yanında hayat pahalılığı, enflasyon, mazot fiyatları ve geçinme zorluğu çektiklerini dile getirdiler. Burada da anladık ki millet oy verdiğine pişman, çünkü millet perişan. Maalesef perşembenin gelişi çarşambadan belliydi. Görünen köy kılavuz istemezdi. Biz bugün yaşadıklarını seçim öncesi gördük ve uyardık. Ama iktidar koltuğunu koruyabilmek için her türlü yalan dolan iftira ve tezviratları yaptı. Bizleri 'teröristlerle birlikte hareket ediyorlar' diye suçladı. Oysa geçmişten bu yana teröristlerle birlikte hareket eden, birlikte pozlar veren, devletin kurum kaynaklarını tahsis edenler, peşkeş çekenler bizzat kendileriydi. Ama milletimizin çoğunluğu iktidar partilerinin yalanlarına inandı, bizim söylediğimiz doğrulara inanmadı. Oysa iktidarın yaptığı bir taktik idi, sürekli 'beka beka' diyerek dikkati başka yerlere çekti ve seçim süreci boyunca ekonomiyi hiç konuşturmadı. Yani, millete 'cambaza bak' diyerek oylarını aldı ve yeniden iktidara geldi. Şimdi kurunun arasında yaşlar da yanıyor. Şu anda yapacağı bir şeyde yok. Atı alan Üsküdar'ı geçti" ifadelerine yer verdi.


Etiket: burhanettin kocamaz, tarsus, böğrüeğri, boztepe


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA