Cumhur İttifakı, Mersin’in Tamamını İstiyor!




Tarih: 13 Ağustos 2023 Pazar 13:39

Güray Gürdal

Mut’ta bir dizi ziyaret gerçekleştiren AK Parti Mersin Milletvekili Ali Kıratlı, ’Biz, başta Büyükşehir olmak üzere 13 ilçe belediyemizin tamamında Cumhur İttifakı belediyeciliğini buluşturmak istiyoruz’ dedi.

AK Parti Mersin Milletvekili Ali Kıratlı, Mersin'in Mut ilçesine gelerek ziyaretlerine AK Parti Mut İlçe Başkanlığı'yla başladı. AK Parti İlçe Başkanı Soner Solak'la ve vatandaşlarla parti binasında bir toplantı gerçekleştiren Kıratlı, daha sonra sırasıyla Laal Paşa Cami, Mut Çarşı, Mut Ticaret ve Sanayi Odası, Mut Ziraat Odası ile Mut Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası'nı ziyaret etti.

"Bizim Derdimiz Üzüm Yemek, Bağcıyı Dövmek Değil"

AK Parti Mut İlçe Başkanlığı'nda vatandaşlara seslenen Kıratlı, "Cumhur İttifakı paydaşlarımızın hepsi bizim için çok kıymetli. Milliyetçi Hareket Partisi, Büyük Birlik Partisi, Yeniden Refah Partisi, DSP, HÜDAPAR; bunlar bizim için çok kıymetli. Daha henüz, yerel seçim sathında Cumhur İttifakı paydaşları noktasında neyin ne olacağı belli olmadan teşkilat mensubu milletvekili ya da içimizden herhangi birinin bu konuyla alakalı elbette ki bireyselde yorum yapabiliriz ama 'orası bizim olacak, burası bizim olacak' cümlesi Cumhur İttifakı paydaşlarımıza zarar verir. Bize zarar verir, Milliyetçi Hareket Partisi'ne zarar verir. Bizim derdimiz üzüm yemek, bağcıyı dövmek değil. Biz, birlikte güçlüyüz. Biz bütün paydaşlarımızla oturacağız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli neye karar veriyorsa, bizim başımızın üstünde yeri var. Bizim için isimler, şahıslar önemli değil. Bu yüzden biz, başta Büyükşehir olmak üzere 13 ilçe belediyemizin tamamında Cumhur İttifakı belediyeciliğini buluşturmak istiyoruz. Bunun için de var gücümüzle çalışıyoruz" ifadelerine yer verdi.


Etiket: ali kıratlı, mut, cumhur ittifakı, ziyaret


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA