Seçer: ’Kendimi Çok Zengin Bir Belediye Başkanı Olarak Addediyorum’




Tarih: 14 Ağustos 2023 Pazartesi 10:41

Gizem Tokkuzun

Mersin Dersimliler Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği’nin düzenlediği Aşure Lokması etkinliğine katılan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, ’Zenginlik sadece malla mülkle ölçülmez kalple ölçülür, zenginlik kalptedir’ dedi.

Aşure lokmalarının Mersin Dersimliler Kültür ve Dayanışma Derneği'nin bahçesinde paylaşıldığı etkinliğe eşi Meral Seçer'le birlikte katılan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, kürsüde bir konuşma yaptı.

"Sabah Şevkle Kalkıyorum, Görevimin Başına Gidiyorum"

Aşurenin içerisinde birçok ürünün bulunduğunu belirten Seçer, Mersin'de de her ilden insanın yaşadığına dikkat çekti. Böyle bir kentte belediye başkanı olduğu için kendisini zengin gördüğünü vurgulayan Seçer, "Doğulu, batılı, kuzeyli, güneyli her türlü meşrep, mezhep, yaşam biçimi, etnik yapı burada. Ben kendimi çok zengin bir belediye başkanı olarak değerlendiriyorum. Zenginlik sadece malla mülkle ölçülmez kalple ölçülür, zenginlik kalptedir. Böyle bir kentin belediye başkanı olduğum için kendimi çok zengin bir belediye başkanı olarak addediyorum. Bu kente görev yapmak, hizmet yapmak olağanüstü bir zevk. Onun için sabah da şevkle kalkıyorum, görevimin başına gidiyorum" diye konuştu.


Etiket: vahap seçer, zengin, aşure, dersimliler, derneği


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA