Semih Palamut CHP Akdeniz’de Güven Tazeledi




Tarih: 14 Ağustos 2023 Pazartesi 11:07

Berna Uslu

CHP Akdeniz İlçe Başkanı Semih Palamut, gerçekleştirilen Olağan Kongre’de güven tazeleyerek yeniden İlçe Başkanı seçildi.

CHP Akdeniz İlçe Başkanlığı Olağan Kongresi'ne CHP Grup Başkanvekili ve Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, Mersin Milletvekilleri Gülcan Kış, Talat Dinçer ve Hasan Ufuk Çakır, CHP'li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, CHP Parti Meclisi Üyesi Emre Yılmaz, CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı İzzet Kırılmaz, CHP İl Başkanı Koral Ömür, il ve ilçe yöneticileri ile parti üyeleri katıldı.

"Aynı Tecrübe ve Güvenle"

Kongre sonrası CHP Mersin İl Başkanlığı tarafından, "Cumhuriyet Halk Partisi Akdeniz İlçesi Olağan Kongresi'nde yeniden İlçe Başkanı seçilen Semih Palamut ve yönetim kurulu üyelerini tebrik ediyor, yeni çalışma dönemin de başarılar diliyoruz" açıklaması paylaşılırken; Kongre'de güven tazeleyerek yeniden İlçe Başkanı seçilen Palamut ise "Aynı tecrübe ve güvenle, teşekkürler Akdeniz" ifadelerine yer verdi.


Etiket: chp, akdeniz ilçe, başkan, semih palamut, kim seçildi


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA