CHP’li Başarır: ’Mustafa Gültak’ın O Koltukta Oturması Beni Yaralar’




Tarih: 14 Ağustos 2023 Pazartesi 12:05

Berna Uslu

Yerel seçimler yaklaşırken, partisinin Akdeniz Olağan Kongresi’ne katılan CHP Grup Başkanvekili ve Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır dikkat çeken bir çıkış yaptı.

Başarır'ın katıldığı CHP Akdeniz İlçe Başkanlığı'nın Olağan Kongresi'nde güven tazeleyen Semih Palamut, yeniden Akdeniz İlçe Başkanı seçildi. Kongre'de konuşan CHP'li Başarır ise AK Partili mevcut Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak'a yönelik sert ifadelere yer verdi.

"2024 Mart'ında Öyle Bir Kaybedeceksin Ki..."

CHP'li Başarır, Kongre'de yaptığı konuşmada Akdeniz'in kendileri için önemli olduğunu vurgulayarak şunları söyledi; "Akdeniz benim için çok kıymetli. Her ne kadar ikametgahım Tarsus'ta olsa da baba evim Çamlıbel'de. Tarsus'la sınırız. Adanalıoğlu, Karacailyas, Karaduvar. Sabah Karaduvar'daydım, kahvaltımı Karaduvar'da yaptım. Kazanlı çok önemli. Çamlıbel çok önemli. Bahçe Mahallesi çok önemli. Akdeniz çok önemli. Buraya çıkıp beni eleştiren bir arkadaşın lafı beni yaralamaz, hoşuma da gider. Ama Mustafa Gültak'ın o koltukta oturması beni yaralar işte. Ama şunu bilsin; ona buradan bir söz veriyorum; 2024 Mart'ında öyle bir kaybedeceksin ki bir daha Akdeniz senin gibi bir belediye başkanını görmeyecek. Mersin'i kimselere vermeyiz. Mersin Cumhuriyet Halk Partisi'nindir ve 600 binin üzerine çıkarak ikinci defa kazanacağız."


Etiket: ali mahir başarır, mustafa gültak, akdeniz, yerel seçim


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA