AK Parti 22 Yaşında: ’Doğrular İçin Hep İşbaşındayız’




Tarih: 14 Ağustos 2023 Pazartesi 13:22

Güray Gürdal

Hazine ve Maliye Eski Bakanı ve Mersin Milletvekili Nureddin Nebati; ’21 yılda hem ülke siyaset tarihine hem de vatandaşlarımıza hizmet noktasında en iyisini yaptık ve yapmaya devam edeceğiz’ dedi.

Aralarında Hazine ve Maliye Eski Bakanı Nureddin Nebati'nin de bulunduğu AK Parti Mersin Milletvekilleri AK Parti'nin 22'inci yaşını kutladı.

"Aziz Milletimize Hizmet Yolunda Nice AK Yıllara"

AK Partili Nebati, AK Parti'nin 22'inci yaşı dolayısıyla yaptığı açıklamada; "Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Bugünden sonra artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır' diyerek çıktığı bu yolda dava arkadaşı olmaktan hep gurur duyduk. 21 yılda hem ülke siyaset tarihine hem de vatandaşlarımıza hizmet noktasında en iyisini yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. Doğrular için hep işbaşındayız. AK Parti 22 yaşında" ifadelerine yer verirken, AK Parti Mersin Milletvekili Ali Kıratlı da mensubu olduğu partinin 22'inci yaşını kutladı.

AK Parti Mersin Milletvekili Havva Sibel Söylemez ise partisinin yeni yaşını kutlarken, "Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Başkanlığında, aziz milletimize hizmet yolunda nice AK yıllara" ifadelerine yer verdi.  


Etiket: ali kıratlı, havva sibel söylemez, nureddin nebati, ak parti


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA