Çay’da 2. Etap İçin Yıkımlar Başladı




Tarih: 15 Ağustos 2023 Salı 10:53

Güray Gürdal

Akdeniz Belediyesi öncülüğünde Çay Mahallesi’nde tamamlanan 1. Etap TOKİ Konutları’nın ardından 2. Etap için yıkımlara başlandı.

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, 'Akdeniz'in makus kaderini değiştireceklerini' sık sık dile getirirken; göreve başladığı 31 Mart 2019'dan itibaren kentsel dönüşüm çalışmalarına da ağırlık verdi.

"Hem Çay Mahallesi'nin hem Akdeniz'in hem de Mersin'in çehresi değişecek"

Bu kapsamda Mersin'in Akdeniz ilçesine bağlı Çay Mahallesi'nde başlatılan 1. Etap TOKİ Konutları tamamlanarak, hak sahiplerine anahtarları teslim edildi. Çay Mahallesi'nde 2. Etap için yıkımlara başladıklarını duyuran Gültak, "Yıllardır Mersin'in kanayan yarası olan, şehrimizin doğu girişindeki çarpık ve çirkin yapılaşma son buluyor. Çalışmalar bittiğinde yeni parklara, oyun alanlarına ve caddelere sahip olan yepyeni modern bir yaşam alanı yükselecek. Hem Çay Mahallesi'nin hem Akdeniz'in hem de Mersin'in çehresi değişecek" dedi.


Etiket: çay mahallesi, akdeniz, kentsel dönüşüm, ikinci etap


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA