Kaymakamlar Çakır’la Görüştü




Tarih: 15 Ağustos 2023 Salı 11:59

Seher Çoban

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hakan Sefa Çakır’ı Akdeniz, Mezitli, Toroslar ve Yenişehir ilçelerinin kaymakamları ziyaret etti.

Mersin Vali Yardımcısı Ahmet Çırakoğlu'nun öncülüğünde MTSO'ya ziyaret gerçekleştiren heyette; Akdeniz Kaymakamı Zeyit Şener, Mezitli Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin, Toroslar Kaymakamı İbrahim Çenet, Yenişehir Kaymakamı Nevzat Şengök ve Kaymakam adayı Saltuk Buğrahan Açıkbaş yer aldı.

Kent gündemini değerlendirdiler

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Sefa Çakır’a 'hayırlı olsun' temennilerini ileten heyetle kent gündemine dair değerlendirmeler yapılırken; ziyarete MTSO Meclis Başkanı Hamit İzol, MTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Özdamar ve MTSO Yönetim Kurulu Üyeleri İdris Üstemel ile Abdulkadir Orğun’un da eşlik etti.


Etiket: mtso, kaymakam, ziyaret, hakan sefa çakır


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA