Dinçer: ‘Tarım ve hayvancılığı Mersin’de ayakta tutmaya çalışıyoruz’




Tarih: 16 Ağustos 2023 Çarşamba 14:15

Kadri Duman

CHP Mersin Milletvekilleri Talat Dinçer, Mersin Büyükşehir Belediyesi Başkanı Vahap Seçer öncülüğünde, Büyükşehir Belediyesi’nin yürüttüğü ‘Hadi Gel Köyümüze Destek Vereli’ projesi için CHP Mersin Milletvekili Hasan Ufuk Çakır, kooperatif oda birlik ve yöneticileri, muhtarlar ve üreticilerle birlikte Silifke ‘deki törene katıldı.

‘Hadi Gel Köyümüze Destek Verelim’ projesi kapsamında küçükbaş hayvan, yem dağıtım, sulama borusu ve makine-ekipman dağıtımının yapıldığı törene katılan Dinçer, “Hükümetin uyguladığı yanlış politikalarla bitirme noktasına getirdiği tarım ve hayvancılığı Mersin'de, Büyükşehir Belediyemiz ile ayakta tutmaya çalışıyoruz” dedi.

Başkan Vahap Seçer, üretime yönelik desteklerin devam edeceğini söyledi

Mersin Büyükşehir Belediyesi, proje kapsamında 2020 yılından bu zamana binlerce üreticiye, fide, fidan, ekipman, küçükbaş hayvan, sulama borusu, yem gibi birçok tarımsal ürün desteği verdi. Büyükşehir Belediyesi, bu kez de Mersin’in Erdemli, Gülnar, Mut ve Silifke ilçelerinde bulunan 26 üreticiye, toplam 650 adet küçükbaş hayvan, 104 ton yem ve 9 adet ekipman ile kooperatiflere sulama borusu desteğinde bulundu.

Silifke’de düzenlenen Tarımsal Ürün Dağıtım Töreni’ne katılan Seçer, “Üretime yönelik desteklerin devam edeceğiz ve üreticinin her anında yanında olacağız” diyerek vurguladı.


Etiket: mersin büyükşehir belediyesi, vahap seçer, talat dinçer, mersin belediyesinden çiftçiye destek


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA