Mersin Ekonomi Platformu’nda devir teslim töreni yapıldı




Tarih: 17 Ağustos 2023 Perşembe 16:12

Kadri Duman

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleştirilen yemekli toplantıda Mersin Ekonomi Platformu 11. Dönem Başkanı Özcan Demir, MEP yeni başkanlık görevini Servet Özkaya’ya devretti.

Mersin Ekonomi Platformu 12. Dönem başkanı olan Servet Özkaya, geçmiş yıllarda MEP 4. Dönem başkanlık görevini üstlenmişti.

“Ana hedefimiz Mersin’in daha büyük bir pay alması”

MEP başkanlık görevini övgü dolu sözlerle Özcan Demir’den alan teslim alan Özkaya, Özcan Demir’e teşekkür ederek, “Hepimiz Mersin sevdalısıyız. Mersin sevdasıyla, bu çalışmaları yürütmeye çalışıyoruz” Mersin’in coğrafi avantajları, doğal potansiyeli ile kültürel ve tarihi değerlerinin yanında ekonomik olarak da çok önemli bir şehir olduğunu belirtti.

Özkaya, “Hepimizin malumu olduğu üzere ticaret, sanayi, lojistik, tarım ve turizm sektörlerindeki gelişmeler ve sahip olduğu potansiyelleriyle yakın gelecekte Mersin ülkemizin, en cazip illerinden olma yolunda hızla ilerlemektedir” dedi.

Mersin Ekonomi Platformu olarak önlerindeki süreçte, yeni bir dönemi başlattıklarını belirten Özkaya, “Türkiye Yüzyılı, kapsamında ortaya çıkan yatırım imkanlarından Mersin’in daha büyük pay alması ana hedefimiz olacak” dedi. MEP üyelerine ve basın mensuplarına katılımları için teşekkür ederek sözlerini sonlandırdı.

Özcan Demir’in, Servet Özkaya’ya çiçek takdimiyle toplantı sona erdi.


Etiket: mtso, mersin ekonomi platformu, servet özkaya, özcan demir


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA