Yeni Mersin İdman Yurdu Kulüp Başkanı Metin Saltık görevinden istifa etti




Tarih: 18 Ağustos 2023 Cuma 10:16

Sercan Özdemir

2. Lig’de Mersin İdman Yurdu’nun 100 yıllık ayıbını ortadan kaldırarak, kulübün adının yer aldığı bir spor tesisi ve store mağazasını Mersin’e armağan ettiğini yaptığı basın açıklamasında ifade eden Metin Saltık, Yeni Mersin İdman Yurdu Kulüp Başkanlığı görevinden istifa ettiğini duyurdu.

Kulüp Başkanlığı görevini 2017 yılından beri sürdüren Saltık, kulübün ağırlaşan mali yükü altında yalnızlık hissine kapıldığı için kulüp başkanlığından istifa ettiğini söyledi.

"Giderken arkamda borçsuz ve tertemiz bir İdman Yurdu bırakıyorum"

Yeni Mersin İdman Yurdu'nu, "Giderken arkamda borçsuz ve tertemiz bir İdman Yurdu bırakıyorum" sözleriyle Mersin'e hediye ettiğini söyleyen Saltık, "Şehir büyüklerimin ve dinamiklerinin ilgisizliği ve üzerimde oluşan yalnızlık hissiyatı beni Kulüp Başkanlığı'ndan istifa etmek zorunda bırakmıştır" diyerek istifa sebebini açıkladı.


Etiket: metin saltık, kulüp başkanlık istifası, mersin idman yurdu


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA