Didim’de haftalık kontroller devam ediyor




Tarih: 18 Ağustos 2023 Cuma 12:12

İHA

Aydın’ın Didim ilçesinde haftalık kontrollerine devam eden ekipler, pamuk, ayçiçeği ekim alanlarında ve kanatlı işletmelerinde denetimler gerçekleştirdi.

Didim İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri haftalık kontrollerine devam ediyor. Ürünlerin korunması ve çiftçilerin bilgilendirilmesi için sahaya inen ekipler, pamuk ve ayçiçeği ekim alanlarında haftalık kontrollerini gerçekleştirdi. Ayrıca kanatlı işletmelerinde de denetim gerçekleştiren ekipler, alınması gereken biyogüvenlik önlemleri başta olmak üzere yaptığı kontrollerde işletme sahiplerini bilgilendirdi. 
 
  Konu ile ilgili Didim İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada “İlçemiz pamuk ve ayçiçeği ekim alanlarında haftalık kontroller yapılarak çiftçilerimizle görüş alışverişinde bulunuldu. İlçemizde bulunan kanatlı işletmelerimizde kontrol ve denetimler yapılmıştır” ifadeleri yer aldı. 
                                   


Etiket: didim haftalık kontroller, didim ilçe tarım ve orman müdürlüğü, aydın pamuk ve ayçiçeği ekimi


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA