CHP’li Başarır: ’Hiçbir Şey Yokmuş Gibi Davranamayız’




Tarih: 19 Ağustos 2023 Cumartesi 15:17

Berna Uslu

Bir seçim kaybettiklerini belirten CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, ’Birileri ’ben Kemalciyim’ diyor. Birileri ’ben Özgürcüyüm’ diyor. Birileri ’ben bambaşka biriciyim’ diyor. Ama öncelikle ben Mustafa Kemalciyim bunu herkes bilsin’ dedi.

CHP Grup Başkanvekili ve Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, CHP Anamur İlçe Olağan Kongresi'ne katılarak partililerine seslendi.

"Kaybettiğimizi Kabul Ediyorum"

2023 Genel Seçimleri'ni hatırlatan ve bir seçim kaybettiklerini belirten CHP'li Başarır, şunları söyledi; "Haksız yürütülen bir kampanya sonucunda kaybettik. Kaybettiğimizi de kabul ediyorum. İnsanlarımızın, gençlerimizin, çiftçimizin, işçilerimizin çok üzüldüklerini de biliyorum. Onların hepsinden üzdüğümüz için özür diliyorum. Bir söz veriyorum. Bir daha kaybetmeyeceğiz. Bir daha kaybetmemek üzere şekilleneceğiz. Arkadaşlar biz Cumhuriyet Halk Partisi'yiz. Tabii ki farklı görüşler, farklı sesler olacak. Bunda hiçbir sıkıntı yok. Eğer farklı görüş olmazsa, tartışma olmazsa, aday çıkmazsa o zaman bir sorun var. Ama bunu yaparken yeter ki birbirimizi kırmayalım. Kavga etmeyelim, dövüşmeyelim, hakaret etmeyelim. Ama şunu da herkes bilsin; birileri 'ben Kemalciyim' diyor. Birileri 'ben Özgürcüyüm' diyor. Birileri 'ben bambaşka biriciyim' diyor. Ama öncelikle ben Mustafa Kemalciyim bunu herkes bilsin. Burası Cumhuriyet Halk Partisi. Gelenekleri, kuralları, kuranları olan bir parti. Hiçbir şey yokmuş gibi davranamayız. Biz bir seçim kaybettik. Çok çalıştınız, çok çalıştık. Çok çalıştı Sayın Genel Başkan da. Ama neden olmadığını konuşmak zorundayız. Neden olmadığını tartışmak zorundayız. Biz güçlü olduğumuz sürece, beraber olduğumuz sürece, birlik içerisinde olduğumuz sürece seçimleri kazanacağız."


Etiket: chp, ali mahir başarı, seçimi kaybettik, kemalci, özgürcü


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA