Metin Saltık’ın İstifası Sonrası Teknik Direktör’den Açıklama!




Tarih: 19 Ağustos 2023 Cumartesi 15:39

Kadri Duman

Yeni Mersin İdman Yurdu Kulüp Başkanlığı’ndan istifa ettiğini açıklayan Metin Saltık’ın ardından açıklamalarda bulunan Yeni MİY Teknik Direktörü Özcan Kızıltan, ’Kulübümüzün bu sıkıntılı günlerinde istifa gibi bir düşüncemiz yok ve asla olmaz da’ dedi.

2023-2024 sezonunda Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig Beyaz Grup karşılaşmalarına hazırlanan Yeni Mersin İdman Yurdu'nun Teknik Direktörü Özcan Kızıltan, Bursaspor maçı hazırlıklarını sürdürdüklerini belirtti.

'Kenetlenerek Bu Sıkıntılı Günleri Atlatacağız'

Teknik Direktör Özcan Kızıltan, açıklamasında şu ifadelere yer verdi; "Başkanımız Sayın Metin Saltık beni arayıp Mersin İdman Yurdu Teknik Direktörlüğünü teklif ettiğinde hiç düşünmeden kabul ettim. Yıllarca futbolcu olarak hizmet ettiğim Mersin'e teknik direktör olarak hizmet etmek beni heyecanlandırdı. Bu istek ve arzuyla antrenmanlarımıza başladık. Yaklaşık 1 aydır ben, ekibim ve oyuncu grubumuz tüm gayretimizle çalışıyoruz. Kulübümüzün bu sıkıntılı günlerinde istifa gibi bir düşüncemiz yok ve asla olmaz da. Biz hep beraber şehir olarak kenetlenerek bu sıkıntılı günleri atlatacağız. İlk maçımız olan Bursaspor maçı hazırlıklarına tüm konsantrasyonumuzla devam ediyoruz."


Etiket: yeni miy, metin saltık, özcan kızıltan, istifa etti mi, teknik direktör


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA