Kombine Kartları Taraftarları Bekliyor!




Tarih: 19 Ağustos 2023 Cumartesi 15:56

Kadri Duman

Silifke Belediyespor yeni sezona hazırlanırken, kombine kartları da taraftarlarını bekliyor.

Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 2. Grup temsilcisi Silifke Belediyespor, Silifke Taraftar Dergisi aboneliklerinin de devam ettiğini belirterek; "Kombine fırsatı da sunan dergimize abone olarak hem kombine sahibi olabilir hem de takımımıza kurumsallaşma adına destek olabilirsiniz" açıklamasını taraftarlarıyla paylaştı. Silifke Taraftar Dergisi'nin bireysel abonelikte taraftarlara bin 400 TL'ye 1 adet kombine ve 12 adet dergi hakkı tanırken; aile aboneliğinde ise 2 bin TL'ye 3 adet kombine ve 12 adet dergi avantajı sağlıyor.

"C Bloğumuz Dolarken, A ve B Blok Koltukları Sizleri Bekliyor"

Öte yandan kombine kart satışlarının devam ettiğini bildiren Kulüp, taraftarlarına şu ifadelerle seslendi; "Kombineni hemen al, sezon boyunca iç saha maçlarında Silifke Stadı tribünlerinde takımını yalnız bırakma. Kombine alma da yerini görebilir ve seçebilirsin. Sizlerin büyük desteği ile C bloğumuz dolarken, A ve B blok koltukları sizleri bekliyor. Haydi büyük taraftar sıra sende."

 


Etiket: silifke belediyespor, kombine kart, taraftar dergisi


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA