Kocamaz, İktidara Seslendi: ’Verdiğiniz Vaatleri Yerine Getirme Zamanı’




Tarih: 19 Ağustos 2023 Cumartesi 16:48

Sercan Özdemir

İYİ Partili Burhanettin Kocamaz, Toroslar’ın yayla mahallelerini gezerek vatandaşların sorunlarını dinledi.

İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, Toroslar ilçesinin Kepirli, Soğucak, Bekiralanı, Yeniköy ve Aladağ mahallelerini ziyaret etti.

"Bir An Evvel Verdiğiniz Sözleri Yerine Getirin"

Vatandaşlarla verimli toplantılar ve sohbetler gerçekleştirdiklerini belirten Kocamaz, ziyaretleri sonrası yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; "Dert hemen her yerde olduğu gibi bu mahallelerimizde de aynı. İnsanlarımız enflasyon ve hayat pahalılığından dolayı perişan vaziyette. Hele emekli insanlarımız kan ağlıyor. Durumları çok vahim. Kendilerine reva görülen 7 bin 500 TL ile ne yapacaklarını, ayın sonunu nasıl getireceklerini kara kara düşünüyorlar. Allah yardımcıları olsun. Buradan iktidar partisi mensuplarına sesleniyorum; yeni bir seçimden çıktık. Elinizdeki İktidar gücünü sonuna kadar kullandınız. Eşit ve adil olmayan şartlar altında yapılan seçimde, iktidarda kalabilmek için devletimizin bütün imkanlarını ve medyadaki gücünüzü kullandınız. Hazinesini tamamen boşalttığınız halde, olmayan kaynaklarla, akıl almaz vaatler verdiniz. Millet İttifakı'nı iftiralar atarak, teröristlerle işbirliği yapmakla suçladınız. Kul hakkına girdiniz ve öyle yada böyle seçimi kazandınız. Şu anda iktidarda olan sizlersiniz. Mühür sizde. Şimdi verdiğiniz vaatleri yerine getirme zamanı. Bir an evvel verdiğiniz sözleri yerine getirin."


Etiket: burhanettin kocamaz, iktidara, seslendi


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA