Devrekli sporcular memleketlerine ödüllerle döndüler




Tarih: 20 Ağustos 2023 Pazar 11:48

İHA

Devrekli Kung Fu Sporcuları memleketlerine ödüllerle döndüler.

  Zonguldak’ın Devrek İlçesinde ki sporcular Edirne’de düzenlenen Wushu Kung Fu Balkan Şampiyonasında katıldıkları karşılaşmalarda ilçelerine ödüllerle dönmenin haklı gururunu yaşadılar. Edirne Spor Salonu’nda gerçekleştirilen müsabakalara Türkiye, Azerbaycan, Bosna Hersek, Filistin, Bulgaristan, Irak, İran, Kıbrıs Rum Kesimi, Kuveyt, Libya, Mısır, Özbekistan, Romanya, Sırbistan, Suriye, Tacikistan ve Yunanistan milli takımları katılırken, Devrekli sporcular üç  şampiyonluk , dört ikincilik  ve bir üçüncülük ile dönmenin haklı gururunu yaşadılar.   
  Elde edilen derecelerden çok memnun olduğunu ifade eden Zonguldak Tugva Spor Koordinatörü Milli Sporcu ve Milli Takım Antrenörü Bekir Kaya,” TUGVA Zonguldak Spor Koordinatörlüğü olarak sporcularımızı tebrik ediyorum” diye konuştu.   
  Karşılaşmalara toplam 17 ülkeden 1125 kişi katıldı   
                              


Etiket: kung fu, zonguldak kung fu sporcuları, tugva spor koordinatörü


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA