Geceyi 100 Yıldızlı Otelde Geçirdi: Yörük Çadırı’ında!




Tarih: 20 Ağustos 2023 Pazar 17:09

Kadri Duman

Anamur’un yüksek kesimlerindeki Çerçikırı’da geceyi Yörük Çadırı’nda geçiren CHP’li Ali Mahir Başarır, ’Yüzlerce yıldızlı bir otelde kalacağız; açık havada kalacağız’ dedi.

CHP Grup Başkanvekili ve Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, Çerçikırı, Ortagöl, Kırkkuyu ve Sarıova yaylalarını ziyaret etti.

"Belki 100 yıldır buraya milletvekili, vali, kaymakam gelmiyor"

Geceyi Anamur'un 1850 rakımlı en yüksek yaylalarından birisi olan Çerçikırı'nda geçiren Başarır, "Muhteşem bir yer. Burada internet yok, televizyon yok, su yok, elektrik yok. Yani 100 yıl önce Yörüklerimiz nasıl yaşıyorsa, bu geceyi öyle geçireceğiz. Doğa muhteşem. Bakın, yüzlerce yıldızlı bir otelde kalacağız; açık havada kalacağız. Buradaki insanlarımız nasıl uyuyup nasıl uyanıyorsa biz de aynı şeyi yapacağız. Evet, burada çobanlarımızla hayvancılık yapan çiftçilerimizle bir araya geldik. Dertleştik, konuştuk. Doğa koşulları çok güzel ama yaşam zor. İşte onların ne hissettiğini burada hep beraber gördük. Nasıl yaşadıklarını gördük. Belki 100 yıldır buraya milletvekili, vali, kaymakam gelmiyor ama burada bir yaşam var. Mersin'imizin bu güzel yaylalarında" diye konuştu.


Etiket: ali mahir başarır, anamur, yörük çadırı


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
  BASIN İLAN
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA