İzmit’in çınarlarına beslenme semineri




Tarih: 22 Ağustos 2023 Salı 10:39

İHA

İzmit Belediyesi, 50 yaş üzeri vatandaşlara, "Hipertansiyon Hastalığında Beslenme" konulu seminer düzenleyerek bilgi verdi.

  İzmit Belediyesi, 50 yaş üstü bireyler için gün içerisinde çeşitli aktivitelerin yapıldığı Asırlık Çınar Evi’nde düzenli olarak diyetisyen hizmeti veriyor. Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Diyetisyen Hilal Çetin, İzmit’in çınarlarına "Hipertansiyon Hastalığında Beslenme" konulu seminer düzenledi. Hem bireysel hem de toplu görüşmelerin yapıldığı Asırlık Çınar Evi’nde düzenlenen seminerde Diyetisyen Çetin, hipertansiyonu olan vatandaşların nasıl beslenmesi gerektiğini anlattı. Gün sonunda vatandaşların sorularının da cevaplandığı seminerden memnun kalan İzmit’in çınarları, İzmit Belediyesine teşekkür etti. 
                                     


Etiket: izmit belediyesi, hipertansiyon hastalığında beslenme, asırlık çınar evi, beslenme önerisi


Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

 
 
  SOSYAL MEDYA
 
 
  GAZETEMİZ
 
 
 
  BASIN İLAN
 
 
 
  HAVA DURUMU
 
 
  FACEBOOK
 

 
 
 


 

Siteden yararlanırken yayın politikamızı okumanızı tavsiye ederiz. mersinhakimiyet.com © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır.
İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz. mersinhakimiyet.com basın ve yayın meslek ilkelerine uyar.

URA MEDYA